De Pimpernel
Vakantiehuis de PimpernelGiethoorn, de omgeving
Het vakantiehuis De Pimpernel staat op een uniek plekje in Giethoorn. Dit gebied is in 2009 uitgeroepen tot Nationaal Park De Weerribben. De Pimpernel staat bij het meer De Bovenwiede en heeft een schitterend uitzicht op rietvelden en het meer. Het huis is geschikt voor 2 personen. We zijn lid van de VVV.

Het is Ideaal voor de echte rustzoeker door de landelijke ligging in de achtertuin van een Gieterse woonboerderij. Bovendien komt de waterliefhebber en visser hier volledig aan zijn trekken. Achter de tuin ligt het meer en er is een verbinding met de andere meren in de omgeving.


Prachtige plaatsjes zoals Belt Schutsloot, Blokzijl, Kalenberg en Vollenhove liggen dichtbij. Of u nu van varen, vissen, fietsen of wandelen houdt, de omgeving is hier prachtig voor.

Stacks Image 30
Prijzen*
1 jan t/m 30 juni
Week …… € 399,-
1 juli t/m 31 aug
Week…… € 450,-
1 sep t/m 31 dec
Week…… € 399,-

*) Prijzen zijn inclusief schoonmaak, linnen- en beddengoed. Prijzen zijn exclusief € 1,- toeristenbelasting per persoon per nacht.
De toeslag voor honden bedraagt € 25,-.
De huurperiode is van zaterdag 14:00 uur (aankomst) tot zaterdag 10:00 uur (vertrek).

Stacks Image 58Route vanaf Meppel of vanaf Steenwijk/St. Jansklooster

In Meppel, bij de watertoren rechtsaf richting Nijeveen. Volgende afslag links. U bent dan op De Maten. Aan het eind rechtsaf , en deze weg steeds volgen tot het bord met de afslag Giethoorn, daar gaat u naar links. U zit dan op de Bramen (met een prachtig uitzicht op de Wieden, links ligt het meer). Aan het eind linksaf, u bent dan op de Kerkweg.

Vanaf Steenwijk/St. Jansklooster komt u aanrijden over de Beulakerweg en neemt u de afslag Middenbuurt. U zit dan op De Deukten. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf en rijdt u op de Kerkweg.
Adres


Kerkweg 41
8355 BM GIETHOORN

Na de molen zijn wij de 2e boerderij aan de linkerkant. U kunt aan de overkant van de weg parkeren.

Lid van WaterReijkWeerribben Wieden
Contact


Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen via ons E-mail adres of bellen met het onderstaande telefoonnummer:


Mobiel : 06 50742628

Email: stef.schef@planet.nl